Δύο ανήλικοι και ένας 19χρονος συνελήφθησαν για φθορές στον ΗΣΑΠ μετά το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Δύο ανήλικοι και ένας Δύο ανήλικοι και ένας

Δύο ανήλικοι και ένας 19χρονος συνελήφθησαν για φθορές σε συρμό του ΗΣΑΠ μετά τη λήξη του ντέρμπι Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της Πέμπτης 9-2-2023, στο σταθμό του ΗΣΑΠ «Κηφισιά», τρία άτομα, ηλικίας 16, 17 και 19 ετών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη της κοινής ειρήνης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο «OPAP ARENA» στη Νέα Φιλαδέλφεια χθες το βράδυ, μεγάλος αριθμός φιλάθλων κατευθύνθηκε στο σταθμό του ΗΣΑΠ «Περισσός» και επιβιβάστηκαν σε συρμούς με προορισμό την Κηφισιά.

Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, ομάδα ατόμων με βίαια χτυπήματα των άκρων τους, προκάλεσαν φθορές στα βαγόνια των συρμών και συγκεκριμένα θραύσεις σε θύρες, παράθυρα και πλαφονιέρα του βαγονιού.

Αστυνομικοί που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, εντόπισαν και ακινητοποίησαν στο σταθμό ΗΣΑΠ «Κηφισιά» τους τρεις νεαρούς.

Ακολούθως, τους οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στην πρόκληση των παραπάνω φθορών.

Σημειώνεται, ότι ο 17χρονος δεν είχε προβεί στην έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, ως όφειλε.

#ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ #ΗΣΑΠ #ΦΘΟΡΕΣ #ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ #ΣΥΡΜΟΣ #ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.