Άνδρας έμπαινε από το παράθυρο και «σήκωνε» σπίτια στη Ρόδο

Άνδρας έμπαινε από το Άνδρας έμπαινε από το

Χειροπέδες σε άντρα 32 ετών, που φαίνεται να λήστευε κατά συρροή σπίτια, πέρασαν οι αρχές στη Ρόδο. 

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί από την αστυνομία, κι αναμετέδωσε η rodiaki.gr η σύλληψη του 32χρονου έγινε προχθές το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, και σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, το χρονικό διάστημα από τη 2 έως την 7 του τρέχοντος μήνα, ο δράστης εισήλθε από παράθυρα σε τρεις κατοικίες και προέβη στην αφαίρεση αντικειμένων σε δύο περιπτώσεις από αυτές. Πιο αναλυτικά, ο 32χρονος κατηγορείται ότι στις 2 Φεβρουαρίου μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο σε σπίτι στην πόλη της Ρόδου με σκοπό την κλοπή, όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή προτού προλάβει να πάρει κάτι μαζί του.

Τις άλλες δύο κλοπές τις διέπραξε ξημερώματα της 7ης Φεβρουαρίου και στην πρώτη περίπτωση ο 32χρονος μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο σε σπίτι στην πόλη της Ρόδου και αφαίρεσε ένα φορητό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, φορτιστή, είδη ρουχισμού καθώς και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος παραβίασε το παράθυρο άλλης κατοικίας και αφού μπήκε μέσα αφαίρεσε ένα χρυσό κόσμημα. Κατά τη σύλληψη του δράστη βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 17 ναρκωτικά -φαρμακευτικά δισκία (χωρίς ιατρική συνταγή) καθώς και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

#ΛΗΣΤΕΙΕΣ #ΛΗΣΤΕΙΑ #ΑΝΔΡΑΣ #ΡΟΔΟΣ #ΠΑΡΑΘΥΡΟ #ΣΠΙΤΙΑ #ΣΠΙΤΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.