Από αύριο οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τα μέτρα ασφαλείας για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Από αύριο οι κυκλοφοριακές Από αύριο οι κυκλοφοριακές

Από αύριο, Σάββατο 14 Ιανουαρίου, θα τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα της αστυνομίας ενόψει της κηδείας του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, καθώς αναμένονται οι πρώτες αφίξεις Βασιλικών εκπροσώπων από την Ευρώπη οι οποίοι θα μείνουν σε ξενοδοχεία της πλατείας Συντάγματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη φρούρηση θα διατεθούν περισσότεροι από 1.500 αστυνομικοί και το σύνολο της τροχαίας Αττικής ώστε να διευκολυνθούν όσοι επιλέξουν να κατέβουν στην Μητρόπολη Αθηνών.

Κατά τις ίδιες πηγές η οδός Μητροπόλεως θα κλείσει από νωρίς και πιθανόν αργότερα κατά την εξόδιο ακολουθία να κλείσουν και οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

Επίσης έχει εκπονηθεί σχέδιο για την μεταφορά του, στους οικογενειακούς τάφους στο Τατόι, το οποίο θα περιλαμβάνει ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ορισμένοι υπολογισμοί που έχουν γίνει στο επιτελείο της ΕΛΑΣ, αναφέρουν ότι αναμένονται δεκάδες πούλμαν απο την Ελλάδα, ιδίως απο την δυτική Μακεδονία, την Θεσσαλονίκη και την Πελοπόννησο.

#ΤΕΩΣ_ΒΑΣΙΛΙΑΣ #ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ #ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ_ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ #ΜΕΤΡΑ_ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.