Υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό: Εξετάζεται το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της, αισιόδοξος ο δικηγόρος της

Υπόθεση βιασμού 12χρονης Υπόθεση βιασμού 12χρονης

Η κατάθεσή της ολοκληρώθηκε ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με τον δικηγόρο της τον κ. Απόστολο Λύτρα να εμφανίζεται αισιόδοξος για την έκβαση της απόφασης.

Το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό εξετάστηκε σήμερα. Η 37χρονη αρνήθηκε και πάλι κάθε εμπλοκή της σε μαστροπεία εις βάρος της 12χρονης κόρης της.

Σημειώνεται πως η 12χρονη εξακολουθεί να ζει με τη θεία της εκτός Αθηνών, ενώ κάθε 15 ημέρες επισκέπτεται ψυχολόγο, καθώς παραμένει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η μικρή δεν είναι σε θέση να πάει ακόμη στο σχολείο, μετά τις φρίκες που έζησε το προηγούμενο διάστημα.

Η κατάθεσή της ολοκληρώθηκε ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με τον δικηγόρο της τον κ. Απόστολο Λύτρα να εμφανίζεται αισιόδοξος για την έκβαση της απόφασης. Η 37χρονη μητέρα υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση, δεν γνώριζε τίποτα και δεν υπάρχει καμία εμπλοκή της.

Δεν είναι γνωστό αν η απόφαση θα ληφθεί σήμερα ή τις επόμενες μέρες.

Δέκα ακόμη άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού κατ’ εξακολούθηση της 12χρονης παραμένουν προφυλακισμένα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια του 53χρονου ζούσε ένα 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό ο οποίος τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση, την απειλούσε, τη χτυπούσε και την εξωθούσε στην πορνεία αλιεύοντας πελάτες μέσω διαδικτύου.

Το παιδί περιέγραψε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων τα όσα σοκαριστικά βίωνε από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι και τον Αύγουστο. Όπως φαίνεται στο διάστημα αυτό κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τουλάχιστον άλλους 10 άνδρες, χωρίς όμως να είναι σε θέση να δώσει περισσότερα στοιχεία.

Ο 53χρονος χρησιμοποιούσε συγκεκριμένη πλατφόρμα και μέσα από ψεύτικα προφίλ φέρεται να έκλεινε πελάτες για να κακοποιήσουν το άτυχο παιδί έναντι του ποσού των 50 ευρώ έως 100 ευρώ. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω αυτής της πλατφόρμας οι επικοινωνίες ήταν δεκάδες και τα ραντεβού ξεπερνούν τα 100, χωρίς ακόμη ωστόσο να μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι είχαν όλα τους ολοκληρωθεί.

Μέσα από αυτά τα ίχνη, εντούτοις, φέρονται να έχουν βρεθεί τα στοιχεία τουλάχιστον πέντε ανδρών οι οποίοι μένει να ταυτοποιηθούν και εν συνεχεία να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψής τους.

#ΥΠΟΘΕΣΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΚΟΛΩΝΟΣ #ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ #ΑΙΤΗΜΑ #ΜΗΤΕΡΑ #ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.