Φριχτό ατύχημα στην Κρήτη: Πιάστηκε το χέρι της στη μηχανή του κιμά, δεν μπορούν να το απεγκλωβίσουν

Φριχτό ατύχημα στην Κρήτη: Φριχτό ατύχημα στην Κρήτη:

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κατέστη αδύνατον στους άνδρες της ΕΜΑΚ να κόψουν τη μηχανή του κιμά - όπου εγκλωβίστηκε το χέρι της υπαλλήλου - με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εντέλει η κοπέλα στο νοσοκομείο μαζί με το μηχάνημα.

Επιχείρηση από άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο Ασήμι Ηρακλείου Κρήτης, προκειμένου να απεγκλωβίσουν το χέρι κοπέλας από μηχανή του κιμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriri.g, το χέρι της εργαζόμενης στο κρεοπωλείο εγκλωβίστηκε στη μηχανή, που ήταν σε λειτουργία και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Ωστόσο, κρίθηκε ότι αυτό δεν ήταν δυνατό να γίνει με ασφάλεια και έτσι αφαιρέθηκε το επίμαχο τμήμα του μηχανήματος, ώστε να μεταφερθεί μαζί με την κοπέλα με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

#ΧΕΡΙ #ΑΤΥΧΗΜΑ #ΚΡΗΤΗ #ΜΗΧΑΝΗ_ΤΟΥ_ΚΙΜΑ #ΚΙΜΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.