Ανατροπή στην δίκη Φιλιππίδη: Θα απολογηθεί συμπληρωματικά ο ηθοποιός, δηλώνει πως έχει στη κατοχή του σημαντικά έγγραφα

Ανατροπή στην δίκη Ανατροπή στην δίκη

Η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη σημείωσε ότι ο κατηγορούμενος επιθυμεί να εισφέρει έγγραφα που έφτασαν στα χέρια του μόλις χθες και τα κρίνει ως εξαιρετικά σημαντικά για την υπόθεση.

Ανατροπή «στο παρά πέντε» σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς ο κατηγορούμενος ηθοποιός ζήτησε να απολογηθεί συμπληρωματικά μέσω της συνηγόρου του Κικής Πακιρτζίδου.

Μετά την υποβολή του αιτήματος, το δικαστήριο οδηγήθηκε σε διακοπή προκειμένου να αποφασίσει και έκανε εντέλει ομόφωνα δεκτό το αίτημά του - υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση της Στέλλας Στόγια που ζήτησε λίγο νωρίτερα την αποδοχή του αιτήματος από το δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα ο κατηγορούμενος ηθοποίος επρόκειτο να ακούσει την κρίση της Εισαγγελέως της Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, έπειτα από δέκα μήνες εκδίκασης της υπόθεσης για πράξεις σεξουαλικής βίας σε βάρος τριών συναδέλφων του.

Νωρίτερα, στο δικαστήριο προσήλθαν η Λένα Δροσάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, προκειμένου να είναι παρούσες στην ανακοίνωση της πρότασης της εισαγγελέως σχετικά με την ενοχή ή μη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Μετά το αίτημα του ηθοποιού, ωστόσο, η ανακοίνωση της πρότασης θα καθυστερήσει.

#ΠΕΤΡΟΣ_ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ #ΑΝΑΤΡΟΠΗ #ΔΙΚΗ #ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ #ΑΠΟΠΕΙΡΑ_ΒΙΑΣΜΟΥ #ΒΙΑΣΜΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.