Ρούλα Πισπιρίγκου: Πήρε νέα αναβολή η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πήρε νέα Ρούλα Πισπιρίγκου: Πήρε νέα

Νέα διακοπή για τις 31 Ιανουαρίου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, έφτασε το πρωί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, με τον Αλέξη Κούγια να αναφέρεται έντονα στην ειδική σύμβουλο, κυρία Σπηλιοπούλου, ζητώντας να επιτρέψει την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου, για την εξέλιξη και την διαφάνεια της υπόθεσης.

«Το τονίζω για άλλη μία φορά για να το κλείσω το θέμα. Όσες επιθέσεις και να γίνονται εναντίον μου δεν πρόκειται να μην κάνω το καθήκον μου και να βοηθήσω την κατηγορούμενη. Η δικαιοσύνη είναι αυτή που απαντά σε όλα. Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν άσχετοι άνθρωποι, άσχετοι επειδή δεν γνωρίζουν τον ποινικό κώδικα. Θα πρέπει να προσέχουν αυτά που λένε γιατί αντικείμενο της έρευνας είναι μία ανθρώπινη ζωή, αλλά και η προσωπική ελευθερία της κατηγορούμενης».

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη. Είμαι σίγουρος ότι θα καταρρεύσει το κατηγορητήριο. Το σημαντικότερο είναι όλοι να καταλάβουν ότι η ελευθερία είναι το σημαντικότερο αγαθό. Ο κρατούμενος στις φυλακές πεθαίνει κάθε μέρα», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Τελικά υπήρξε νέα διακοπή στο δικαστήριο της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 31 Ιανουαρίου καθώς είναι σε εξέλιξη η ανακριτική διαδικασία με την απολογία της κατηγορούμενης για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

«Το μόνο που μας απασχολεί είναι η δικαίωση της μνήμης των παιδιών» δήλωσε ο συνήγορος του Μανου Δασκαλακη, κ. καράμπελας, ενώ επεσήμανε ότι και για τα δυο άλλα παιδιά πως ο εντολέας του έχει την πεποίθηση ότι η εν διαστάσει σύζυγος προέβη ομοίως στις ανθρωποκτονες πράξεις.

Παράλληλα, κατά την έξοδο του από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το οποίο αναβληθεί για τις 31 Ιανουαρίουο κ. Καραμπελας ανέφερε ότι οι ισχυρισμοί της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιριγκου περί βεβήλωσης του τάφου των παιδιών από την εντολέα του, «όχι μόνο δεν ευσταθούν αλλά ο κυριος Δασκαλακης επιμελείται συνεχώς το μνήμα των παιδιών του».

{https://youtu.be/dMcHggQRso0}

Το δικαστήριο, όπως αναμενόταν, προχώρησε σε νέα διακοπή καθώς η 34χρονη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ανακριτικό γραφείο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεκινήσει η κατάθεση του εν διαστάσει συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη που σήμερα βρέθηκε στην δικαστική αίθουσα.

Η κατηγορία για την οποία λογοδοτούσε σήμερα στην Ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου αφορά το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή. Η δικογραφία περιλαμβάνει τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας στις 13 Απριλίου 2019 στο Νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού, όπου το κοριτσάκι είχε κάνει επιτυχή θεραπεία για «λεμφαδενίτιδα τραχήλου δεξιάς γνάθου»  και θα έπαιρνε εξιτήριο άμεσα και τον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021 στο δωμάτιο που κοιμόταν με την μεγάλη της αδελφή, Τζωρτζίνα.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΔΙΚΗ #ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.