Καλαμάτα: Σε αργία, με εντολή Κεραμέως, ο εκπαιδευτικός που φέρεται να ασελγούσε στη 12χρονη κόρη του

Καλαμάτα: Σε αργία, με Καλαμάτα: Σε αργία, με

Με εντολή της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, σε αργία από τα καθήκοντά τίθεται ο 61χρονος εκπαιδευτικός στην Καλαμάτα, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρη του.

«Σχετικά με το περιστατικό της σύλληψης και άσκησης δίωξης κατά στελέχους εκπαίδευσης που κατηγορείται ότι διέπραξε γενετήσιες πράξεις με θύμα την ανήλικη κόρη του, κίνησα τη διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα καθήκοντά του», αναφέρει με ανάρτησή της στο Twitter η κυρία Κεραμέως.

Σημειώνεται ότι ο 61χρονος άνδρας προσήλθε το πρωί του Σαββάτου (31/12) στο δικαστήριο, συνοδευόμενος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, χωρίς δικηγόρο, παίρνοντας προθεσμία να απολογηθεί.

Από το βράδυ της Παρασκευής (30/12) παραμένει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

{https://twitter.com/nkerameus/status/1609179393447927809?s=20&t=H3eJzNiY8uowCMUtC0WKng}

#ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ #ΑΣΕΛΓΕΙΑ #ΚΑΛΑΜΑΤΑ #ΚΟΡΗ #ΑΡΓΙΑ #ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.