Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι ύψους 20 μέτρων στην Καβάλα

Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι

Μια γυναίκα που έκανε εργασίες, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της στην Καβάλα και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις της.

Γυναίκα που έκανε εργασίες στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της έπεσε το πρωί στο κενό από ύψος αρκετών μέτρων, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε ένα στενό παρακείμενο χώρο.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ υπήρξε και η συνδρομή της πυροσβεστικής που μετείχε με τρεις πυροσβέστες και ένα όχημα.

Για τον απεγκλωβισμό της χρειάστηκε να συνδράμει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας, αφού η γυναίκα, που έπεσε στο κενό από ύψους 20 μέτρων, βρέθηκε σε ένα δύσβατο σημείο ανάμεσα στην οικία της και παρακείμενη πολυκατοικία, όπως αναφέρει το kavalapost.

Την γυναίκα παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις της λίγο αργότερα το ασθενοφόρο, όπου την μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης.

Χωρίς αισθήσεις μεταφέρθηκε γυναίκα, από χώρο πολυκατοικίας και παρελήφθη από ΕΚΑΒ στην Καβάλα. Επιχείρησαν 3 #πυροσβέστες με 1 όχημα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 13, 2022

#ΚΑΒΑΛΑ #ΜΠΑΛΚΟΝΙ #ΓΥΝΑΙΚΑ #ΠΤΩΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.