Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με θρασύτατους «ποντικούς» να αδειάζουν σε 2 λεπτά μεζονέτα στη Θέρμη

Θεσσαλονίκη: Βίντεο Θεσσαλονίκη: Βίντεο

Μάστιγα έχουν γίνει οι διαρρήξεις στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης - Τρία περιστατικά με «ποντικούς» σε σπίτια σημειώθηκαν μόνο τις δύο τελευταίες εβδομάδες

Σπείρα διαρρηκτών έχει ρημάξει διαμερίσματα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Τις κινήσεις τους κατέγραψε κλειστό κύκλωμα ασφαλείας σε μεζονέτα της περιοχής.

Στο βίντεο της ΕΡΤ3 φαίνονται οι θρασύτατοι κλέφτες να κάνουν «φύλλο και φτερό» το σπίτι, μέσα σε δύο λεπτά, αρπάζοντας χρήματα και χρυσαφικά και ό,τι άλλο πολύτιμο βρίσκουν.

Στη συνέχεια, οι κουκουλοφόροι ληστές εξαφανίστηκαν προς άγνωστοι κατεύθυνση.

Χθες επίσης υπήρξε περιστατικό διάρρηξης στην περιοχή. Ένας γείτονας που αντιλήφθηκε τους ληστές, τους ακολούθησε με το αυτοκίνητό του.

Ωστόσο, εκείνοι τον αντιλήφθηκαν και του επιτέθηκαν σπάζοντας το παρμπρίζ του αμαξιού του, προσπαθώντας έτσι να τον εκφοβίσουν.

{https://www.youtube.com/watch?v=Hug8oGS7gA0&t=89s}

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΘΕΡΜΗ #ΒΙΝΤΕΟ #ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ #ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.