ΕΛΑΣ για Πετράλωνα: Δεν υπεβλήθη καταγγελία σε αστυνομική Υπηρεσία

ΕΛΑΣ για Πετράλωνα: Δεν ΕΛΑΣ για Πετράλωνα: Δεν

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη νέα υπόθεση βιασμού αδελφών από τον ίδιο τους τον πατέρα στα Πετράλωνα.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι ποτέ δεν υπήρξε καταγγελία σε αστυνομική υπηρεσία για την υπόθεση αυτή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σχετικά με την υπόθεση των Πετραλώνων, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Για την υπόθεση δεν υπεβλήθη καταγγελία σε αστυνομική Υπηρεσία, πλην όμως η διερεύνησή της από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ξεκίνησε, μετά από σχετική παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τον Ιούλιο του 2018.

Έπειτα από ενδελεχή και επισταμένη έρευνα, την πραγματοποίηση όλων των προβλεπόμενων ανακριτικών πράξεων και πάντα σε συνεργασία με την Εισαγγελία, η δικογραφία υπεβλήθη περαιωμένη το Νοέμβριο του 2019, ενώ νεότερη παραγγελία για την υπόθεση περιήλθε στην ανωτέρω Υπηρεσία τον προηγούμενο μήνα (Οκτώβριος 2022).

Σημειώνεται ότι, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση με τον δέοντα σεβασμό και την αρμόζουσα ευαισθησία, εφαρμόζοντας σε κάθε περίπτωση τους νόμους και τις επιταγές του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, σύμφωνα πάντα με τις κατευθύνσεις των αρμόδιων εισαγγελικών Αρχών.

 

#ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΠΑΙΔΙΑ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΕΛΑΣ #ΚΑΤΤΑΓΕΛΙΑ #ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.