Σοβαρό τροχαίο στον περιφερειακό Υμηττού - Νεκρή μία οδηγός

Σοβαρό τροχαίο στον Σοβαρό τροχαίο στον

Τραγική ήταν κατάλληξη του σφοδρού τροχαίου που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιφερειακή λεωφόρου Υμηττού - Μία γυναίκα που επέβαινε σε ένα από τα δύο οχήματα κατέληξε στο νοσοκομείο.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα στην έξοδο της Αττικής Οδού στον περιφερειακό Υμηττού στο ρεύμα προς Αθήνα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ένα ΙΧ αυτοκίνητο φαίνεται να κινούνταν ανάποδα στο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα ταξί.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή και η πυροσβεστική απεγκλώβισε τους δύο οδηγούς με την γυναίκα να ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις και λίγο μετά να αφήνει την τελευταία της πνοή.

Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Αττικής.

#ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ #ΥΜΗΤΤΟΣ #ΟΧΗΜΑΤΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.