Κοζάνη: Δεν τον εξυπηρέτησαν στο Κέντρο Υγείας και «κατέβασε» τις τζαμαρίες με λοστό

Κοζάνη: Δεν τον Κοζάνη: Δεν τον

Έξαλλος έγινε ένας 66χρονος επειδή δεν εξυπηρετήθηκε σε Κέντρο Υγείας της Κοζάνης, με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να «τα σπάσει».

Στο Eισαγγελέα Κοζάνης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022, ο 66χρονος, ο οποίος σήμερα λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι εισέβαλε στο κτήριο του Κέντρο Υγείας, σπάζοντας με λοστό τόσο τη τζαμαρία στην είσοδο όσο και στον προθάλαμο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης προχώρησε στην πράξη αυτή, καθώς δεν εξυπηρετήθηκε σε αίτημα του, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε.

Λίγα λεπτά μετά, εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του με τις κατηγορίες, της διατάραξης λειτουργίας Υπηρεσίας, φθορά ξένης περιουσίας και οπλοφορίας.

#ΚΟΖΑΝΗ #ΚΕΝΤΡΟ_ΥΓΕΙΑΣ #ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΛΟΣΤΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.