Παγκράτι: Έκαψαν το αμάξι συγγενή κατηγορούμενου για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια

Παγκράτι: Έκαψαν το αμάξι Παγκράτι: Έκαψαν το αμάξι

Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι στο Παγκράτι, σε αυτοκίνητο που άνηκε σε συγγενή ενός εκ των προφυλακισθέντων για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι έβαλαν φωτιά χθες το βράδυ lλίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα, στο αυτοκίνητο που ανήκει στην οικογενειακή επιχείρηση ενός εκ των προφυλακισμένων για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονη στα Σεπόλια.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή στην οδό Τιμοθέου και σύμφωνα με πληροφορίες δεν κάηκε ολοσχερώς αλλά έχει υποστεί φθορές.

Οι άγνωστοι φέρονται να έγραψαν συνθήματα με σπρέι στους τοίχους με υβριστικό περιεχόμενο.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια ενώ, από την έρευνα προέκυψε ότι το αυτοκίνητο ανήκει στην οικογενειακή επιχείρηση ενός εκ των προφυλακισμένων για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο εντοπίστηκαν υπολείμματα πλαστικού δοχείου με εύφλεκτο υγρό.

#ΠΑΓΚΡΑΤΙ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΚΑΗΚΕ #ΒΙΑΣΜΟΣ #12χρονη #ΣΕΠΟΛΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.