Παλαιό Φάληρο: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού, έφοδος στο πατρικό του

Παλαιό Φάληρο: Νέο βίντεο – Παλαιό Φάληρο: Νέο βίντεο –

Την ώρα που η Αστυνομία ψάχνει τον 45χρονο βιαστή με το τατουάζ, που φαίνεται πως έχει διαφύγει στην Αλβανία, έρχεται στο φως νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της απόπειρας βιασμού σε βάρος της 24χρονης κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο.

Στο βίντεο βλέπετε το αυτοκίνητο της γυναίκας να σταματάει και αρκετά μέτρα πιο πίσω, να πλησιάζει ο δράστης. Χωρίς καλά καλά να «μετρήσει» τις κινήσεις του, πλησιάζει και μπαίνει στο πίσω κάθισμα.

Μπήκε στο αυτοκίνητο και είπε στην γυναίκα να ξεκινήσει για μια πιο ερημική περιοχή. Ευτυχώς εκείνη, σταμάτησε μπροστά από ένα καφέ που ήταν ανοιχτό, από το οποίο βγήκαν και τη βοήθησαν…

Πάντως συνεχίζονται οι έρευνες για τον 45χρονο βιαστή με το τατουάζ, που εκτός από την παραπάνω επίθεση, φέρεται να έκανε και έναν βιασμό, στην ίδια περιοχή, στο Παλαιό Φάληρο ενώ από τα χέρια του, φέρεται να γλίτωσε ακόμα μία γυναίκα πριν από 6 μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star ο Σπύρος Λάμπρου, κανονικά θα έπρεπε να εκδοθεί διεθνές ένταλμα, να πάει στην Interpol και μετά να αρχίσουν οι έρευνες από την αστυνομία της Αλβανίας.

Ωστόσο, υπάρχουν πρωτόκολλα συνεργασίας και ήδη δύο κλιμάκια της Μυστικής Υπηρεσίας Τιράνων φέρεται να έχουν εισβάλλει στο πατρικό σπίτι του 45χρονου κατηζητούμενου και να έχουν ανακρίνει συγγενικό του πρόσωπο. Το εν λόγω πρόσωπο φέρεται να υποστήριξε ότι πληροφορήθηκε πως ο άνδρας βρίσκεται στην περιοχή, όμως ο ίδιος έχει να τον δει έξι χρόνια.

Οι ίδιες πληροφοριες αναφέρουν ότι οι αλβανικές αρχές τον έχουν στριμώξει σε ένα χωριό στην περιοχή του Αυλώνα σε σπίτι σεσημασμένου κακοποιού. Θεωρούν ότι θα χρησιμοποιήσει την Αλβανία ως ενδιάμεσο σταθμό και θα εξαφανιστεί.

Σημειώνεται ότι οι Αλβανοί είναι υποχρεωμένοι βάσει συμφωνιών να εκδίδουν Ευρωπαίους πολίτες που έχουν συλληφθεί στα εδάφη τους. Επιφυλάσσονται, όμως, για Αλβανούς.

Όταν ο κατηγορούμενος συλληφθεί θα τον παραδώσουν σε ελληνικό κλιμάκιο αστυνομικών που βρίσκεται ήδη στα σύνορα. Όμως υπάρχει ένα κώλυμα: ο φερόμενος βιαστής αναζητείται για αδικήματα στη χώρα του, οπότε δεν αποκλείεται να θέλουν να τον δικάσουν εκεί πρώτα.

#ΠΑΛΑΙΟ_ΦΑΛΗΡΟ #ΑΠΟΠΕΙΡΑ_ΒΙΑΣΜΟΥ #ΠΑΤΡΙΚΟ #ΕΝΤΑΛΜΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.