Σοκ στη Γαλλία: Αυτιστικό αγόρι βρέθηκε δολοφονημένο με μαχαιριές σε ποτάμι, συνελήφθη η μητέρα του (βίντεο)

Σοκ στη Γαλλία: Αυτιστικό Σοκ στη Γαλλία: Αυτιστικό

Κοντά σε ποτάμι της Μασσαλίας στη Γαλλία βρέθηκε νεκρό ένα 12χρονο αυτιστικό αγόρι, που έφερε μαχαιριές, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη η μητέρα του.

Το παιδί εξαφανίστηκε την Παρασκευή και η μητέρα του ανέφερε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία, λέγοντας ότι τον έχασε ενώ περπατούσαν και δεν μπορούσε να τον βρει.

Το Σάββατο ο πατέρας και ο θείος του παιδιού βρήκαν το πτώμα του στις όχθες του ποταμού. Το παιδί έφερε τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και το θώρακα.

Η μητέρα του συνελήφθη, «σε σχέση με τα ευρήματα της Αστυνομίας», αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα, εξηγώντας ότι φέρει ευθύνη για το τι συνέβη στο παιδί, όμως δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα σε ποιον βαθμό.

#ΓΑΛΛΙΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΜΗΤΕΡΑ #ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ #ΠΑΙΔΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.