Nέα καταγγελία για τον «βιαστή με τα τατουάζ»: «Ζητούσε ελεημοσύνη, μου επιτέθηκε ενώ ήμουν με την ενός έτους κόρη μου»

Nέα καταγγελία για τον Nέα καταγγελία για τον

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για τον φερόμενο «βιαστή με τα τατουάζ» που πραγματοποιεί επιθέσεις σε ανυποψίαστες γυναίκες πέριξ του Παλαιού Φαλήρου

Μία νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού στο Παλαιό Φάληρο ήρθε στη δημοσιότητα σήμερα Παρασκευή, την ώρα που οι αστυνομικοί προσπαθούν να χαρτογραφήσους τις κινήσεις του βιαστή, που χαρακτηρίζεται αδίστακτος και επικίνδυνος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η καταγγέλλουσα είπε ότι μερικούς μήνες πριν δέχθηκε επίθεση με παρόμοια χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν με την κόρη της ενός έτους στην Εκκλησία της Αγίας Κυριακής, στα σκαλιά του Ιερού Ναού ήταν ένας άνδρας που ζητούσε ελεημοσύνη.

Είναι χαρακτηριστικό πως η «περίεργη» συμπεριφορά του άνδρα την έκανε να τρέξει στο αυτοκίνητό της και να κλειδώσει αμέσως - ενώ μέχρι να ξεκινήσει πράγματι εκείνος προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού μανιωδώς.

Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της και την ψυχραιμία της κατάφερε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό της και έφυγε.

Το προφίλ του δράστη

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο βιαστής φέρει τα εξής χαρακτηριστικά:

Κάτοικος της περιοχής Ηλικίας 35 έως 40 ετών Ύψος 1,65 έως 1,70 Κοντοκουρεμένος με καστανά μαλλιά Φέρει στο δεξί του χέρι τατουάζ (βραχιόλι, με δύο γραμμές, τη μία γραμμή πιο φαρδιά από την άλλη) #ΠΑΛΑΙΟ_ΦΑΛΗΡΟ #ΒΙΑΣΤΗΣ #ΤΑΤΟΥΑΖ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.