28η Οκτωβρίου: Kλειστοί δρόμοι και χωρίς μετρό το Σύνταγμα λόγω της μαθητικής παρέλασης

28η Οκτωβρίου: Kλειστοί 28η Οκτωβρίου: Kλειστοί

Σε ισχύ έχουν τεθεί από νωρίς το πρωί της 28ης Οκτωβρίου κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Πειραιά λόγω των μαθητικών παρελάσεων.

 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 8 το πρωί, ενώ η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης έχει τεθεί σε ισχύ από τις 6 το πρωί.

Σημειώνεται πως η ΣΤΑΣΥ έχει ανακοινώσει ότι με εντολή της ΕΛΑΣ για σήμερα 28η:

ΜΕΤΡΟ

Ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» θα κλείσει στις 8 το πρωί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν δίχως να πραγματοποιούν στάση.

Ο σταθμός «Δημοτικό Θέατρο» θα λειτουργεί κανονικά, ωστόσο για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα είναι ανοιχτή μόνο η είσοδος/έξοδος «Πλατεία Κοραή».

ΤΡΑΜ

Η Γραμμή 6 του Τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» θα έχει προσωρινό τερματικό σταθμό τη στάση «ΦΙΞ» από τις 8:00 το πρωί.

 Η Γραμμή 7 του Τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά» θα έχει προσωρινό τερματικό σταθμό τη στάση «ΣΕΦ» από τις 9 το πρωί.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στα δίκτυα του Μετρό και του Τραμ αναμένεται μετά την ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Κλειστοί κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας

Ειδικότερα, στον Δήμο Αθηναίων, θα διακοπεί η κυκλοφορία για τα οχήματα από τις 9 και μέχρι το πέρας της παρέλασης:

Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό. Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό. #28Η_ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ #ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ_ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ #ΠΑΡΕΛΑΣΗ #ΣΥΝΤΑΓΜΑ #ΜΕΤΡΟ #ΤΡΑΜ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.