Νεκρό από σηψαιμία μωρό 1,5 έτους στον Βόλο: Τι λένε οι γιατροί, οι γονείς καλούνται να εξηγήσουν γιατί καθυστέρησαν

Νεκρό από σηψαιμία μωρό 1,5 Νεκρό από σηψαιμία μωρό 1,5

Το μωρό μόλις 1,5 έτους «ψηνόταν» στο πυρετό για πέντε ημέρες, πριν καταλήξει στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε αφού υπέστη ανακοπή σε παιδιατρικό ιατρείο.

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχτηκε την Πέμπτη στον Βόλο, όπου ένα μωρό 1,5 έτους πέθανε από σηψαιμία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το παιδί μεταφέρθηκε χθες από τους γονείς του στην παιδίατρο, καθώς «ψηνόταν» στον πυρετό για πέντε ημέρες.

Εκεί έπαθε ανακοπή, αλλά η γιατρός κατάφερε να το επαναφέρει με ΚΑΡΠΑ. Στη συνέχεια έγινε η διακομιδή του στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε, αλλά δυστυχώς κατέληξε, καθώς η υγεία του είχε επιβαρυνθεί.

Σημειώνεται πως και το δίδυμο αδερφάκι του πλέον νοσηλεύεται, με την κατάσταση της υγείας του σταδιακά να βελτιώνεται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον η αστυνομία, ενώ οι γονείς θα κληθούν να απαντήσουν γιατί καθυστέρησαν να πάνε το μωρό στο γιατρό.

Τι ανέφεραν για τον θάνατο οι γιατροί

Το παιδί είχε πέντε ημέρες πυρετό όπως ενημερωθήκαμε. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν και ό,τι συνέβη είναι αξεπέραστο. Δεν είχε σφυγμό και η κλινική του εικόνα μας έδειξε βαριά σηψαιμία, δήλωσαν στο gegonotanews.gr γιατροί του Νοσοκομείο Βόλου, που έδωσαν «μάχη» να το κρατήσουν στη ζωή.

Οι εξετάσεις θα μας δείξουν το μικρόβιο και ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, σημείωσαν χαρακτηριστικά. Όπως εξήγησαν, τέλος, το μικρόβιο έκανε εντοπισμένη λοίμωξη η οποία επεκτάθηκε και προσέβαλε ζωτικά όργανα. 

#ΝΕΚΡΟ_ΠΑΙΔΙ #ΠΕΘΑΝΕ #ΜΩΡΟ #ΒΟΛΟΣ #ΣΗΨΑΙΜΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.