Αυτοκτονία έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του Αρχιμανδρίτη

Αυτοκτονία έδειξε η Αυτοκτονία έδειξε η

Σε απαγχονισμό οφείλεται ο θάνατος του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη, ο οποίος βρέθηκε χθες, Τετάρτη (26/10), νεκρός μέσα στο σπίτι του στην πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Νίκο Καλόγρηα, ο οποίος διενήργησε την νεκροτομή, δεν διαπιστώθηκαν ίχνη πάλης, ούτε μώλωπες παρά μόνο κάποιες εκδορές στο πρόσωπο του Aρχιμανδρίτη, που όμως δεν είναι σημαντικές και δεν παραπέμπουν σε συμπλοκή με άλλο άτομο.

Βάσει αυτών των ευρημάτων, το πιθανότερο σενάριο του θανάτου του Aρχιμανδρίτη φέρεται να είναι η αυτοκτονία, όμως οι έρευνες των αρχών θα συνεχιστεί προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε άλλο σενάριο.

Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

#ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ #ΚΥΨΕΛΗ #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ_ΕΞΕΤΑΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.