Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πήδηξε από μπαλκόνι δεύτερου ορόφου - 3η απόπειρα αυτοχειρίας

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πήδηξε Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πήδηξε

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μια 24χρονη, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας.

Η νεαρή κοπέλα πήδηξε από μπαλκόνι διαμερίσματος δεύτερου ορόφου, σε πολυκατοικία στην οδό Αγίου Στεφάνου 29, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, λίγο πριν από τις 3:00 το μεσημέρι.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., μηχανή ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κινητή μονάδα. Ο γιατρός της κινητής μονάδας σταθεροποίησε την ασθενή, η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με πολλαπλές κακώσεις, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, είναι η τρίτη φορά που η 24χρονη από την Τουρκία προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ πριν από δύο ημέρες έλαβε εξιτήριο από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

307455738 642437697340525 4170201265485737026 n

 

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΜΠΑΛΚΟΝΙ #ΟΡΟΦΟΣ #ΠΗΔΗΞΕ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.