Υπόθεση παιδοβιαστών: Ομάδα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του Ηλία Μίχου

Υπόθεση παιδοβιαστών: Υπόθεση παιδοβιαστών:

Οι «Πυρήνες Αμεσης Δράσης» ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην πολυκατοικία όπου διέμενε ο Ηλίας Μίχος.

Σε κείμενο που ανήρτησε στην ιστοσελίδα Ιndymedia, η ομάδα «Πυρήνες Αμεσης Δράσης» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με γκαζάκια, ζητώντας να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των προσώπων που είχαν επαφή με το 12χρονο κορίτσι.

Όσο αργούμε να πάρουμε ενεργή θέση, τόσο αυτός ο πόλεμος θα συνεχίζει να ασκείται μονόπλευρα, χωρίς αντίπαλο. Οι παιδοβιασμοί, οι βιασμοί γυναικών, τα βασανιστήρια, οι γυναικοκτονίες, οι φασιστικές και παρακρατικές δολοφονίες, όλα αυτά είναι προϊόντα ενός κοινωνικού συστήματος που μας αλλοτριώνει, μας αποξενώνει από την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση για τον συνάνθρωπό μας, μας καθιστά απρόσωπες μηχανές παραγωγής και κατανάλωσης προϊόντων, αναίσθητα και άψυχα εξαρτήματα της καπιταλιστικής μεγα-μηχανής, που δεν κατανοούν ή δε νοιάζονται τι συμβαίνει στους δίπλα τους, τι νέφος δυστυχίας και καταστροφής σκιάζει τον κόσμο απ' άκρη σ' άκρη, σημειώνεται μεταξύ άλλων στο κείμενο.

Υπενθυμίζεται ότι οι άγνωστοι δράστες είχαν τοποθετήσει λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από δυο γκαζάκια μπροστά από την είσοδο του κτιρίου.

 

#ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ #ΣΕΠΟΛΙΑ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΑΝΑΛΗΨΗ_ΕΥΘΥΝΗΣ #ΗΛΙΑΣ_ΜΙΧΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.