Ανθρωποκυνηγητό για τον «βιαστή με το τατουάζ» - Αποπειράθηκε να βιάσει και δεύτερη κοπέλα (βίντεο)

Ανθρωποκυνηγητό για τον Ανθρωποκυνηγητό για τον

Ανθρωποκυνηγητό έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ προκειμένου να εντοπιστεί ο βιαστής μιας 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο με την απειλή μαχαιριού. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως πραγματοποιήθηκε και δεύτερη απόπειρα βιασμού με τον ίδιο τρόπο. Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται πως δράστης είναι ένας νεαρός με τατουάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, και δεύτερη κοπέλα κατήγγειλε απόπειρα βιασμού, πιθανότατα από τον ίδιο άντρα, τον οποίον γλίτωσε όταν με φωνές και χτυπήματα προς τον δράστη κατάφερε να ελευθερωθεί.

Οι αστυνομικοί έχουν διαμορφώσει μια εικόνα για τον δράστη, από τις καταθέσεις των θυμάτων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι περίπου 30 ετών, εύσωμος, έχει ανάστημα 1,65 – 1,70 και αραιά καστανά μαλλιά. Έχει τατουάζ στο δεξί του μπράτσο και τα ξημερώματα που βίασε την 34χρονη, φορούσε μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, μαύρο στενό τζιν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Πλέον οι έρευνες εστιάζονται στις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, έτσι ώστε να εντοπιστεί ο δράστης από τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ή από τη διαδρομή που ακολούθησε για να διαφύγει.

Οι έρευνες είναι εντατικές έτσι ώστε να αποφευχθεί και νέο "χτύπημα" του δράστη.

Πώς βίασε την 34χρονη

Τα ξημερώματα της Κυριακής η 34χρονη, εργαζόμενη στο αεροδρόμιο, περίμενε σε στάση λεωφορείου επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στην Αγία Σκέπη, όταν την πλησίασε ένας άνδρας και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε ένα κοντινό απόμερο σημείο, όπου -όπως καταγγέλλει η ίδια- τη βίασε.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 34χρονης, όταν ολοκλήρωσε τις αρρωστημένες του πράξεις του, σηκώθηκε και της είπε "θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;".

"Δεν μπορούσα να μιλήσω. Έτρεμα και είχα πάθει σοκ. Ο νεαρός δίπλα μου δεν είχε καταλάβει τίποτα. Κοίταξα πίσω μου και τον είδα να με πλησιάζει ξανά", ανέφερε η 34χρονη.

Η κοπέλα έντρομη σηκώθηκε, ντύθηκε και επέστρεψε στη στάση του λεωφορείου, όπου εκεί βρισκόταν ένας άντρας, ωστόσο δεν του ζήτησε βοήθεια, διότι ντράπηκε.

#ΒΙΑΣΜΟΣ #ΠΑΛΑΙΟ_ΦΑΛΗΡΟ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΕΛΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.