Διαρρήκτες «σήκωσαν» από μεζονέτα στη Βάρκιζα μετρητά και κοσμήματα ενός εκατ. ευρώ (βίντεο)

Διαρρήκτες «σήκωσαν» από Διαρρήκτες «σήκωσαν» από

Διάρρηξη μαμούθ έγινε στη Βάρκιζα, όπου μια οικογένεια έγινε στόχος ληστών, οι οποίοι κατάφεραν να αράξουν κοσμήματα και μετρητά αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ένα πολύ μεγάλο ποσό σε μετρητά καθώς πολλά κοσμήματα «έκαναν φτερά» από μεζονέτα στη Βάρκιζα, μετά από «έφοδο» κακοποιών.

Συγκεκριμένα, οι διαρρήκτες κατάφεραν να αρπάξουν χρήματα αλλά και κοσμήματα η αξία τον οποίων φαίνεται πως υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Τα θύματα σύμφωνα με πληροφορίες είναι Ουκρανοί πολίτες οι οποίοι ήρθαν στη Ελλάδα μετά την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα τους.

Το πρωί της Τετάρτης (26/10), η κόρη της οικογένειας τηλεφώνησε στην Αστυνομία λέγοντας πως στο σπίτι τους έχουν εισβάλει ληστές.

Όπως ισχυρίστηκε η ίδια, από την κατοικία κλάπηκαν κοσμήματα αξίας ενός εκατ. ευρώ και 85.000 δολάρια σε μετρητά.

#ΛΗΣΤΕΙΑ #ΔΙΑΡΡΗΞΗ #ΒΑΡΚΙΖΑ #ΧΡΗΜΑΤΑ #ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.