Καταιγισμός από φάρσες σε Ηράκλειο και Χανιά, νέο τηλεφώνημα για βόμβα

Καταιγισμός από φάρσες σε Καταιγισμός από φάρσες σε

Tηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο αρχαιολογικό μουσείο των Χανίων προκάλεσε (νέο) συναγερμό στις Αρχές της Κρήτης.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας για εκκένωση του μουσείου στα Χανιά και δημιουργία ζώνης ασφαλείας γύρω από το κτίριο, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης (26/10), μετά από τηλεφώνημα που έγινε για τοποθέτηση β΄όμβας.

Αρχικά τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας κινήθηκαν σε όλους τους χρόνους του μουσείου, χωρίς να διαπιστωθεί κάτι που να έχει σχέση με εκρηκτικά.

Λίγο αργότερα, ανέλαβαν δράση ειδικοί πυροτεχνουργοί, το «πόρισμα» των οποίων ήταν ότι επρόκειτο για φάρσα, όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Όπως φαίνεται, ήταν άλλη μία φάρσα από τις αρκετές που καταγράφηκαν τις τελευταίες μέρες, με τις περισσότερες να λαμβάνουν χώρα στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληφορορίες, είχαν προηγηθεί τουλάχιστον δέκα ανάλογα τηλεφωνήματα για βόμβες σε σούπερ μάρκετ, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, σε πολυκατάστημα, σε φαστ φουντ, καθώς και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

#ΒΟΜΒΑ #ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ #ΦΑΡΣΕΡ #ΧΑΝΙΑ #ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.