Ταγματάρχης παρενόχλησε 16χρονο αλλά... αφέθηκε ελεύθερος: To παιδί είναι αθλητής του μποξ και τον απώθησε με γροθιές (βίντεο)

Ταγματάρχης παρενόχλησε Ταγματάρχης παρενόχλησε

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της νέας υπόθεσης ασέλγειας εις βάρος ανήλικου μαθητή, αυτή την φορά από εν ενεργεία στρατιωτικό. Αναγνωρίστηκε από το θύμα του και... αφέθηκε ελεύθερος.

Ένας 38χρονος στρατιωτικός - με τον βαθμό του ταγματάρχη - συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης καθώς, όπως κατήγγειλε ένας 16χρονος μαθητής, άρχισε να τον ακολουθεί προσπαθώντας να τον αγγίξει σε ευαίσθητα σημεία.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε την ώρα που ο 16χρονος, όπως είπε στους αστυνομικούς, καθόταν σε παγκάκι, με τον άγνωστο σε αυτόν άνδρα να του δείχνει ημίγυμνες φωτογραφίες και να προσπαθεί να τον θωπεύσει.

Αυτό που δεν γνώριζε, ωστόσο, ο αξιωματικός του στρατού ξηράς ήταν ότι ο 16χρονος είναι αθλητής πυγμαχίας σε αθλητικό όμιλο, με αποτέλεσμα όταν έκανε την κίνησή του προς τον 16χρονο, το νεαρό αγόρι να τον απωθήσει με γροθιές.

Σε στρατοδικείο αλλά ελεύθερος

Μετά την καταγγελία του 16χρονου, στην περιοχή μετέβησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον αξιωματικό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όταν ο ταγματάρχης μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, αναγνωρίστηκε από το θύμα της επίθεσής του.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί παρέδωσαν τον ταγματάρχη στην Στρατονομία με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οδηγήθηκε στο Στρατοδικείο, το οποίο τον άφησε προσωρινά ελεύθερο, με την στρατιωτική Δικαιοσύνη να αποφασίζει πλέον για την περαιτέρω δικαστική πορεία της υπόθεσης.

#ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ #ΑΣΕΛΓΕΙΑ #ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ #ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ #ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.