Μετρό: Η άφιξη Σολτς «φέρνει» αλλαγές στα δρομολόγια σήμερα και αύριο

Μετρό: Η άφιξη Σολτς Μετρό: Η άφιξη Σολτς

Αλλαγές στα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο θα έχουμε στο Μετρό, λόγω της επίσκεψης του Γερμανού καγκελάριου Όλαφ Σολτς στη χώρα μας.

Με εντολή της Αστυνομίας, οι αλλαγές θα αφορούν τα σημερινά και αυριανά δρομολόγια (Τετάρτη και Πέμπτη) και θα γίνουν για λόγους ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ:

Δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από Δημοτικό Θέατρο προς Αεροδρόμιο στις 18:43 και 19:19 και από Αεροδρόμιο προς Δημοτικό Θέατρο στις 19:58 και 20:34. Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από Δημοτικό Θέατρο προς Αεροδρόμιο στις 12:43 και 13:19 και από Αεροδρόμιο προς Δημοτικό Θέατρο στις 13:58 και 14:34. #ΜΕΤΡΟ #ΑΛΛΑΓΕΣ #ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.