Επίθεση με καυστικό υγρό: Παραδόθηκε στις Αρχές η 38χρονη, θα παρουσιάσει ηχογραφημένες συνομιλίες (βίντεο)

Επίθεση με καυστικό υγρό: Επίθεση με καυστικό υγρό:

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 38χρονη αναμένεται να καταθέσει στις Αρχές ότι δέχεται απειλές για την ζωή της, ενώ θα παραδώσει και ηχογραφημένες συνομιλίες.

 

Τρεις ημέρες παρέμενε ασύλληπτη η 38χρονη γυναίκα που επιτέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον εν διαστάσει σύζυγό της - ρίχνοντας του καυστικό υγρό στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η γυναίκα πέρασε πριν από λίγα λεπτά το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου συνοδευόμενη από τον συνήγορο της ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα.

Σημειώνεται πως - επί της ουσίας - έχει ήδη ομολογήσει την πράξη της λέγοντας πως «θόλωσα και του έριξα το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό», επειδή - όπως ισχυρίζεται - υπήρξε θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς τόσο από τον 36χρονο όσο και από τον αδερφό του.

Μάλιστα, αναμένεται να καταθέσει στις Αρχές ότι δέχεται απειλές για την ζωή της, ενώ θα παραδώσει και ηχογραφημένες συνομιλίες.

Σύμφωνα με το neakriti.gr η 38χρονη βρισκόταν σε επαφή από την Κυριακή κιόλας με δικηγόρο από την Αθηνά για να παραδοθεί, ενώ εντέλει ην παράδοσή της κανόνισε ο Απόστολος Λύτρας που βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Ηράκλειο.

Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι φοβόταν να παραδοθεί για αντίποινα, ενώ υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα είχε εμφανιστεί ως δικηγόρος της ο νομικός από το Ηράκλειο, Μάνος Δρακωνάκης, ο οποίος τελικά έχασε κάθε ίχνος επικοινωνίας μαζί της.

#ΚΑΥΣΤΙΚΟ_ΥΓΡΟ #ΗΡΑΚΛΕΙΟ #ΕΛΑΣ #ΣΥΛΛΗΨΗ #38ΧΡΟΝΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.