Σεπόλια: «Θα» δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των υπολοίπων κατηγορουμένων λέει ο Παπαδόπουλος -«Δεν» λέει ο Κούγιας (βίντεο)

Σεπόλια: «Θα» Σεπόλια: «Θα»

Για την υπόθεση παιδοβιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια μίλησε ο δικηγόρος, Όθων Παπαδόπουλος και προανήγγειλε ότι είναι θέμα ημερών η δημοσιοποίηση στοιχείων και των άλλων κατηγορουμένων σε αντίθεση με τον Αλέξη Κούγια που είπε ότι δεν θα βγουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους.

Ο δικηγόρος, Όθων Παπαδόπουλος ανέφερε πως δέχεται πολλά τηλέφωνα από άτομα που έχουν έντονη ανησυχία λόγω της συμμετοχής τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα γνωριμιών μέσω της οποίας ο Ηλίας Μίχος έβρισκε τους βιαστές της 12χρονης από τα Σεπόλια.

«Υπάρχουν διαφορετικές διηγήσεις με διαφορετικά μεγέθη εμπλοκής στην ιστορία…κάποιοι έχουν ήδη σπεύσει στο αστυνομικό μέγαρο για να παρέχουν πληροφορίες για την περαιτέρω διαλεύκανση της υπόθεσης» δήλωσε ο δικηγόρος.

Ερωτώμενος γιατί ακόμη δεν έχουν διαρρεύσει οι φωτογραφίες και των υπόλοιπων προφυλακισθέντων, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε πως πιθανότατα το ζήτημα είναι διαδικαστικό.

«Θα υπάρξει η σχετική διάταξη του εισαγγελέα που απαιτείται για τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων, είναι ζήτημα ημερών» προσέθεσε.

Αναφορικά με τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού για την οποία κατηγορείται ο Ηλίας Μίχος, ο δικηγόρος σημείωσε πως αποτελεί κακουργηματική πράξη εφόσον στο υλικό απεικονίζεται άτομο ηλικίας κάτω των 15 ετών.

«Μην περιμένετε να δημοσιευτούν τα ονόματα των 212 που επικοινώνησαν με την 12χρονη», διεμήνυσε ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως πληροφορήθηκε από άτομο του άμεσου περιβάλλοντος της 12χρονης πως το παιδί δεν ξεπερνά το ένα μέτρο σε ύψος. Σύμφωνα με τα παραπάνω, καταρρίπτονται όποιοι ισχυρισμοί αναφέρουν πως η ανήλικη έδειχνε μεγαλύτερης ηλικίας.

«Σε όλα τα εγκλήματα υπάρχει μία λεπτή γραμμή, είναι η αρχή εκτελέσεως του εγκλήματος. Για παράδειγμα, σκοτώνω κάποιον. Το έγκλημα αρχίζει τη στιγμή που πυροβόλησα. Ότι γίνεται πριν έχει άλλη διάκριση. Στα εγκλήματα γενετήσιας αξιοπρέπειας η αρχή εκτελέσεως είναι αυτό το οποίο γίνεται μέχρι την ώρα που θα αρχίσει η ερωτική πράξη», δήλωσε.

Αν και οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τα 212 προφίλ που είχαν συνομιλήσει με την 12χρονη, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε πως τα ονόματά τους δεν θα δημοσιευτούν.

«Μην περιμένετε να δημοσιοποιηθούν ποτέ τα ονόματά αυτών που επικοινώνησαν και εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να συνευρεθούν με το παιδί. Αυτές οι πράξεις λέγονται προπαρασκευαστικές κι εάν δεν αποδειχτεί ότι συνευρέθηκαν με το παιδί, τότε αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται ποτέ να κατηγορηθούν για τίποτα και απαγορεύεται να δημοσιευτούν τα ονόματα», υπογράμμισε ο δικηγόρος.

#ΣΕΠΟΛΙΑ #12χρονη #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΑΛΕΞΗΣ_ΚΟΥΓΙΑΣ #ΟΘΩΝ_ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.