Κρήτη: Καλεσμένοι βρέθηκαν από το γάμο στο Κέντρο Υγείας λόγω τροφικής δηλητηρίασης

Κρήτη: Καλεσμένοι βρέθηκαν Κρήτη: Καλεσμένοι βρέθηκαν

Τα δύο τρίτα των καλεσμένων στον μεγάλο γάμο, επιστρέφοντας στα σπίτια τους, εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης!

Θα ήταν η ευτυχέστερη μέρα στη ζωή τους αν δεν είχαν πάθει τροφική δηλητηρίαση και δεν έκαναν ουρές οι καλεσμένοι με τροφική δηλητηρίαση.

Ο λόγος για ένα ζευγάρι από την Κρήτη που είδε τα δύο τρίτα των 1.300 καλεσμένων, επιστρέφοντας στα σπίτια τους, να εμφανίζουν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Το φαγητό και το ποτό έρεε άφθονο όπως πάντα γίνεται σε τέτοιου είδους κοινωνικές εκδηλώσεις ωστόσο, τα δύσκολα άρχισαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν οι καλεσμένοι επιστρέφοντας στα σπίτια τους, εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, τα αυτοκίνητα έξω από το Κέντρο Υγείας Μοιρών έκαναν ουρά με τους ανθρώπους να τρέχουν μέσα για να λάβουν τις Α’ Βοήθειες και ενώ τα συμπτώματα τους δεν υποχωρούσαν.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο υποδιοικητής της ΥΠΕ Κρήτης Δημήτρης Αγαπίου, χθες Δευτέρα (24/10), άνθρωποι κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας, προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης. Όπως ανέφερε, περίπου 20 άτομα πήγαν μέχρι το Κέντρο Υγείας και άλλοι τόσοι επικοινώνησαν τηλεφωνικά και έλαβαν οδηγίες. Παρουσίαζαν έμετους, διάρροιες και ορισμένοι από αυτούς δεκατική πυρετική κίνηση.

#ΚΡΗΤΗ #ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ #ΤΡΟΦΙΚΗ_ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.