Eφετείο Χρυσής Αυγής: Ξέσπασε και αποχώρησε από την αίθουσα η Μάγδα Φύσσα, «δεν μπορώ να τον ακούω»

Eφετείο Χρυσής Αυγής: Eφετείο Χρυσής Αυγής:

Οργή προκαλέσαν στη μητέρα του Παύλου Φύσσα οι ερωτήσεις που υπέβαλλε στον μάρτυρα και φίλο του γιου της, Δημήτρη Μελαχροινόπουλο, ένας από τους συνηγόρους υπεράσπισης μελών της Χρυσής Αυγής.

Ξέσπασε η Μάγδα Φύσσα στην δικαστική αίθουσα όπου διεξάγεται το εφετείο της Χρυσής Αυγής, αντιδρώντας στις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Πιο συγκεκριμένα, ένας εκ των συνηγόρων ρωτούσε για τα τραγούδια που έγραφε ο Παύλος Φύσσας, ενώ είχαν προηγηθεί αντίστοιχες ερωτήσεις από την υπεράσπιση.

Τότε η Μάγδα Φύσσα άρχισε να φωνάζει:

«Τελικά για να καταλάβουμε. Για τους στίχους του τον σκοτώσατε; Τον μάρτυρα δικάζετε; Θα κάνετε καμία ερώτηση για την υπόθεση;».

Η πρόεδρος αμέσως ζήτησε από την Μάγδα Φύσσα να περάσει έξω και εκείνη όρθια αφού της απάντησε ότι «θα περάσω γιατί δεν μπορώ να τον ακούω».

#ΧΡΥΣΗ_ΑΥΓΗ #ΜΑΓΔΑ_ΦΥΣΣΑ #ΕΦΕΤΕΙΟ #ΞΕΣΠΑΣΜΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.