Φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, διαμαρτυρία στα Προπύλαια (εικόνες)

Φοιτητικό συλλαλητήριο στο Φοιτητικό συλλαλητήριο στο

Σε εξέλιξη βρίσκεται φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Φοιτητές και μαθητές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν πορεία προς το Σύνταγμα.

Με κεντρικό σύνθημα «δεν προσαρμοζόμαστε, αγωνιζόμαστε για τις σπουδές μας», οι φοιτητές διεκδικούν -όπως διατρανώνουν- δωρεάν σπουδές, πτυχία με αξία, 300 ευρώ μηνιαίο στεγαστικό επίδομα, παιδαγωγική επάρκεια μέσα στο πτυχίο ενώ λένε και «όχι» στην πανεπιστημιακή αστυνομία.

Εκτός από τους φοιτητικούς συλλόγους, κάλεσμα έχουν απευθύνει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας και η ΕΛΜΕ Πειραιά.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο, με σκοπό να αποτρέψουν τους συγκεντρωθέντες από μια ενδεχόμενη κίνηση να κλείσουν την οδό Πανεπιστημίου.

propyl

WhatsApp Image 2022 10 24 at 12.35.50

«Επικίνδυνο αν δεν διακοπεί η κυκλοφορία»

«Θέλουμε να ξεκινήσει πορεία, αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις δεν κάνουν βήμα πίσω. Υπάρχουν ανήλικα παιδιά στην συγκέντρωση και είναι επικίνδυνο, εάν δεν διακοπεί η κυκλοφορία», τόνισε στο Dnews ο Δημήτρης Ακτύπης, εκπαιδευτικός από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ.

#ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ #ΦΟΙΤΗΤΕΣ #ΜΑΘΗΤΕΣ #ΑΘΗΝΑ #ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.