Τροχαίο στην Ημαθία: Νεκρή 15χρονη, χαροπαλεύει η μάνα - Προσπάθησε να κρύψει τα ίχνη του ο δράστης (βίντεο)

Τροχαίο στην Ημαθία: Νεκρή Τροχαίο στην Ημαθία: Νεκρή

Ο οδηγός εξαφανίστηκε, το Αυτόφωρο έχει ήδη παρέλθει, ωστόσο έχει ταυτοποιηθεί - Πώς προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του

Το βράδυ της Παρασκευής, μία γυναίκα ηλικίας 37 ετών, μαζί με τις κόρες της - 11 και 15 ετών αντίστοιχα - περπατούσαν στον κεντρικό δρόμο της Παλαιοχώρας Ημαθίας, κοντά στη Βέροια, όταν ένας ασυνείδητος οδηγός τις παρέσυρε τρέχοντας με το ΙΧ του με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Η 15χρονη σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η 37χρονη μητέρα. Ευτυχώς καλύτεραε είναι τα νέα για το 11χρονο κορίτσι, που μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης.

Άφαντος ο δράστης, φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και είναι 29χρονος κάτοικος της περιοχής, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία και θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.

Το Mega εντόπισε το προφίλ του στο Facebook - με τον ίδιο να αλλάζει όλες τις φωτογραφίες του, προκειμένου να μην αναγνωρίζεται.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως ο οδηγός είχε αγοράσει το αυτοκίνητο πριν από 15 μέρες, ενώ τον είχαν ξαναδεί να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο χωριό δίπλα από σπίτια και οικογένειες.

Τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως, πριν από το δυστύχημα είχε διαπληκτιστεί με την γυναίκα του και μετά μπήκε στο αμάξι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, πάλι, ο οδηγός ήταν μεθυσμένος. Υπενθυμίζεται ότι άλλες πληροφορίες ήθελαν τον οδηγό του οχήματος να είναι Ρομά με το τροχαίο δυστύχημα να σημειώνεται κοντά σε καταυλισμό του χωριού.

#ΗΜΑΘΙΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΝΕΚΡΗ #ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ #ΔΡΑΣΤΗΣ #ΟΔΗΓΟΣ #ΕΛΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.