Οχιά «επισκέφτηκε» διαμέρισμα στη Λάρισα, πανικός για φοιτήτρια που είδε το φίδι στο περβάζι

Οχιά «επισκέφτηκε» Οχιά «επισκέφτηκε»

Στιγμές πανικού έζησε μια φοιτήτρια στο διαμέρισμά της στη Λάρισα όπου ήρθε... αντιμέτωπη με μια οχιά!

Ένα απροόπτο, σίγουρα όχι από εκείνα που θεωρούνται ευχάριστα, είχε μια νεαρή φοιτήτρια στη Λάρισα όταν στο σπίτι που διαμένει στο κέντρο της πόλης βρέθηκε αντιμέτωπη με μια… οχιά!

Η νεαρή εντόπισε το φίδι στο περβάζι του διαμερίσματός της και φυσικά την έπιασε πανικός. Τρομοκρατημένη κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική η οποία έσπευσε στο σημείο και οι πυροσβέστες κατάφεραν να πιάσουν την οχιά και να την απομακρύνουν από το σπίτι. 

Μάλιστα οι πληροφορίες του onlarissa.gr αναφέρουν ότι το φίδι ήταν επιθετικό, αλλά οι έμπειροι άνδρες της πυροσβεστικής με αποφασιστικές κινήσεις το εγκλώβισαν, το έπιασαν και έπειτα το απελευθέρωσαν στο φυσικό του περιβάλλον.

Αν και πλησιάζουμε προς το τέλος του Οκτωβρίου, φαίνεται πως ο καλός καιρός κρατά τα φίδια... ζωηρά. Βέβαια, από το να τα δεις στο έδαφος μέχρι να σκαρφαλώνουν και στον 2ο όροφο δεν είναι το ίδιο πράγμα!

#ΟΧΙΑ #ΦΙΔΙ #ΛΑΡΙΣΑ #ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ #ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.