Σεπόλια: Προ των πυλών νέα εντάλματα σύλληψης, συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης (βίντεο)

Σεπόλια: Προ των πυλών νέα Σεπόλια: Προ των πυλών νέα

Συνεχίζεται η έρευνα της Αστυνομίας για την υπόθεση του κατ' εξακολούθηση βιασμού και της εκπόρνευσης 12χρονης από τα Σεπόλια και είναι θέμα χρόνου τα νέα εντάλματα σύλληψης.

Εβδομάδα εξελίξεων αλλά και συλλήψεων ξεκινά από σήμερα όσον αφορά στην υπόθεση της 12χρονης, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποιήθηκαν τουλάχιστον πέντε άτομα ακόμη που φέρεται να είχαν επαφή με τη 12χρονη και να την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Ανάμεσά τους φέρεται να είναι και ένα ζευγάρι μαστροπών που αναζητήθηκε σε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ που έγινε προ ημερών. Πάντως, θεωρείται θέμα ημερών να υπάρξουν νέες συλλήψεις. Μέσα σε αυτές λέγεται ότι θα είναι και ο «Μιχάλης», πρόσωπο που έχει εμπλακεί στην υπόθεση ως άτομο που φέρεται να πήγαινε το παιδί σε διάφορα ραντεβού.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία και φωτογραφίες των ατόμων αυτών, ενώ αναμένεται και νέα συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης που θα «δέσει» περισσότερο την υπόθεση. Τα εντάλματα σύλληψης αναμένονται από την ανακρίτρια, μέσα στην εβδομάδα.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεχίζεται η αυτόβουλη παρουσία ανδρών στην Αστυνομική Διεύθυνση. Λέγεται ότι τουλάχιστον τρία άτομα παρουσιάστηκαν από μόνοι τους στη ΓΑΔΑ και ισχυρίστηκαν πως μόνο συνομιλούσαν με την 12χρονη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παρέδωσαν και τα κινητά τους.

Παράλληλα, οι Αρχές ελέγχουν τους λογαριασμούς της οικογένειας της 12χρονης καθώς και των συγγενών του Ηλία Μίχου έπειτα από έρευνα που διέταξε η Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. 

#ΣΕΠΟΛΙΑ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ #ΑΝΗΛΙΚΗ #ΚΑΤΑΘΕΣΗ #ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.