Σοκαριστικό τροχαίο στην Κόρινθο: Το αυτοκίνητο έκανε 5 τούμπες αλλά ο οδηγός βγήκε σώος (βίντεο)

Σοκαριστικό τροχαίο στην Σοκαριστικό τροχαίο στην

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στην Κόρινθο όπου ένα αυτοκίνητό έφερε πέντε τούμπες επάνω στην άσφαλτο, αλλά o οδηγός βγήκε από μέσα αλώβητος!

Ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος είχε... Άγιο καθώς το ΙΧ έκανε τούμπες επάνω στο οδόστρωμα και κατέληξε στη μάντρα ενός σπιτιού.

Ο οδηγός του ΙΧ κινούταν στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Κανταρέ στην Κόρινθο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και εξετράπη της πορείας του.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο ανετράπη και έκανε πέντε τούμπες σταματώντας μπροστά από ένα σπίτι.

Ο οδηγός ευτυχώς δεν έπαθε το παραμικρό, αν και το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, όπως αναφέρει το KorinthosTV.

Στο σημείο έσπευσαν η Τροχαία Κορίνθου προκειμένου να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, το οποίο έχει καταγραφεί σε βίντεο.

{https://www.youtube.com/watch?v=U1rayh-QKP4&t=15s}

 

#ΤΡΟΧΑΙΟ #ΚΟΡΙΝΘΟΣ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΟΔΗΓΟΣ #ΒΙΝΤΕΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.