Κρήτη: Έτοιμη να παραδοθεί η 38χρονη που έριξε το καυστικό υγρό

Κρήτη: Έτοιμη να παραδοθεί Κρήτη: Έτοιμη να παραδοθεί

Η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη παραμένει ασύλληπτη από το Σάββατο, αλλά αναμένεται να παραδοθεί το πρωί της Δευτέρας.

Η 38χρονη επικοινώνησε με δημοσιογράφους του τηλεοπτικού Alpha και ανέφερε ότι το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να παρουσιαστεί με τον δικηγόρο της στην αστυνομία ώστε να παραδοθεί.

Οπως είχε επισημάνει η 38χρονη, ο λόγος που δεν είχε παραδοθεί ήταν επειδή δεν είχε βρει δικηγόρο.

Η 38χρονη τόνισε ότι το μπουκάλι με το καυστικό υγρό δεν το είχε μαζί της μόνο το Σάββατο για να το ρίξει στον 36χρονο, αλλά το είχε μέρες μαζί της, γιατί «ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς, δεχόταν απειλές και επιθέσεις και το είχε ως μέσο άμυνας σε περίπτωση που δεχόταν κάποια επίθεση».

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha «...δεν είμαι περήφανη για την πράξη μου, αλλά πολλές φορές η απόγνωση σου θολώνει το μυαλό», είπε, ενώ ανέφερε: «Με απειλούσε ότι αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα θα βάλει να με σκοτώσουν».

«Θέλουν να με βάλουν φυλακή και να στείλουν άνθρωπο να με σκοτώσει», είπε, ενώ σχετικά με τους ισχυρισμούς του δικηγόρου του θύματος ότι τον παγίδευσε, λέει: «Με τρελαίνει η αδικία. Δεν παγίδευσα κανέναν, εκείνος είναι 105 κιλά και εγώ είμαι 57 κιλά όλη όλη.

Αν ισχύει αυτό που ισχυρίζονται, τότε γιατί εφόσον άνοιξε την πόρτα στις 23:00 που ήρθε στο ξενοδοχείο και αντίκρυσε τη σύζυγό του, αντί να δει την άλλη γυναίκα που υποτίθεται ότι θα συναντούσε, δεν ξαναέκλεισε την πόρτα ενοχλημένος και να πάει στο καλό», δηλώνει η 38χρονη για την επίθεση με το καυστικό υγρό.

#ΚΡΗΤΗ #38ΧΡΟΝΗ #ΚΑΥΣΤΙΚΟ_ΥΓΡΟ #ΕΛΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.