Τραγωδία στην Εθνική Οδό: Πήγε να πιάσει το μπουλόνι και τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Τραγωδία στην Εθνική Οδό: Τραγωδία στην Εθνική Οδό:

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο του «Μορέα», στην Πελοπόννησο, με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο 65χρονος γνωστός αγροτοσυναιτεριστής της Μεσσηνίας.

Περίπου στις 09:00 το αγροτικό ΙΧ όχημα που οδηγούσε έπαθε λάστιχο στο ύψος της Στέρνας. Άμεσα έκανε το αυτοκίνητο στην άκρη στην ΛΕΑ, ενώ όχημα του «Μορέα» έφθασε στο σημείο και στάθμευσε από πίσω του, για να γίνει η αλλαγή στο λάστιχο με ασφάλεια.

Ένα μπουλόνι φαίνεται ότι έφυγε προς το δρόμο κατά τη διάρκεια της αλλαγής του λάστιχου και ο 65χρονος επιχείρησε να το πιάσει με αποτέλεσμα να τον παρασύρει διερχόμενο όχημα και να βρει ακαριαία θάνατο.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

#ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΕΘΝΙΚΗ_ΟΔΟΣ #ΝΕΚΡΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.