Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία με έναν νεκρό και δύο τραυματίες (βίντεο)

Σοκαριστικό τροχαίο στη Σοκαριστικό τροχαίο στη

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα LamiaReport, το δυστύχημα έγινε όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες δύο αυτοκίνητα, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Μετά τη σύγκρουση το ένα όχημα στο οποίο επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, έπεσε σε χαντάκι, ενώ το δεύτερο αυτοκίνητο λαμπάδιασε.

Από τη σύγκρουση, νεκρός είναι ένας 83χρονος Λαμιώτης, ο οποίος πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του ακαριαία.

{https://youtu.be/nboAnoMYPOA}

«Ακούσαμε ένα πολύ δυνατό μπαμ και βγήκαμε στο δρόμο. Το ένα αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά. Ένας πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας και άλλοι οδηγοί κατάφεραν να το σβήσουν με πυροσβεστήρες, πριν καεί ολοσχερώς» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Η ηλικιωμένη οδηγός απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική και τους άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο σύζυγός της είναι νεκρός.

Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διεξαγόταν εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η θανατηφόρα μετωπική σύγκρουση εξετάζει το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

#ΛΑΜΙΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΝΕΚΡΟΣ #ΕΘΝΙΚΗ_ΟΔΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.