Μικρό καλοκαίρι με άνοδο της θερμοκρασίας που θα «ακουμπήσει τους 27 βαθμούς

Μικρό καλοκαίρι με άνοδο Μικρό καλοκαίρι με άνοδο

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα επικρατήσουν σήμερα, Κυριακή 23 Οκτωβρίου, με την καλοκαιρία να είναι αισθητή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Ωστόσο ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να υπάρχει το βράδυ, καθώς η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανόν να σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ.

Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα φτάσει τους 24 με 26 και κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Θεσσαλονίκη Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Μακεδονία, Θράκη Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Νησιά Ιονίου, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Θεσσαλονίκη, Ανατολική Στερεά, Ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στη δυτική Κρήτη πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 και στα Δωδεκάνησα έως 26 βαθμούς Κελσίου. Εύβοια Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. #ΚΑΙΡΟΣ #ΚΑΙΡΟΣ_ΣΗΜΕΡΑ #ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ #ΕΜΥ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.