Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στο άγαλμα του Βενιζέλου μετά το τέλος πορείας (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στο Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στο

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά το τέλος της πορείας ενάντια στην πατριαρχία και τους βιασμούς.

Στο σημείο προηγήθηκε πετροπόλεμος, με τις αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών. Αυτή την ώρα οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποσυρθεί από το σημείο των επεισοδίων.

Συγκεκριμένα, δυνάμεις των ΜΑΤ δέχθηκαν επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων, όταν οι δεύτεροι έσπασαν μάρμαρα από το σημείο και τα πέταξαν στους αστυνομικούς.

{https://youtu.be/KpnKkl6e2Pc}

Παράλληλα, ο κύριος όγκος των διαδηλωτών συσσωρεύτηκε πάνω από την Ρωμαϊκή Αγορά επί της οδού Ολύμπου, ενώ οι Αστυνομικές Δυνάμεις παραμένουν παρατεταγμένες στην οδό Αριστοτέλους και πιο συγκεκριμένα στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΠΟΡΕΙΑ #ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.