«Η υπόθεση έχει γίνει ριάλιτι», λέει μετά λύπης της η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης (βίντεο)

«Η υπόθεση έχει γίνει «Η υπόθεση έχει γίνει

Για υπερπροβολή της υπόθεσης από τα μέσα ενημέρωσης της χώρας έκανε λόγο η Ασπασία Ταραχοπούλου, εκφράζοντας, παράλληλα, τη λύπη της για το γεγονός αυτό.

 

Η δικηγόρος της προφυλακισμένης μητέρας της 12χρονης, μιλώντας στο Mega, σχολίασε σχετικά με την υπόθεση:

«Αυτά που άκουσα ότι συμπεριλαμβάνονται στο κατηγορητήριο, δεν συμπεριλαμβάνονται. Δεν μπορώ να σας δώσω καμία απάντηση για την υπόθεση που δεν είναι στο κατηγορητήριο. Λυπάμαι για το ότι η δικογραφία έχει γίνει φύλλο και φτερό στις εκπομπές και στους δημοσιογράφους. Λυπάμαι για το ότι δε λαμβάνει κανείς υπόψιν ότι υπάρχουν 8 παιδιά που τραυματίζονται από όλα αυτά και λυπάμαι που λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν».

Σύμφωνα με την κ. Ταραχοπούλου, «η μητέρα είναι στα χέρια της δικαιοσύνης και θα αποφασιστεί αν είναι αθώα ή ένοχη. Η υπερβολική έκθεση στη δημοσιότητα, έχει καταντήσει την υπόθεση ριάλιτι».

Και συμπληρώνει:

«Θεωρώ ότι η προβολή της υπόθεσης έχει ξεφύγει από το επιτρεπτό μέτρο και αυτό είναι προς βλάβη των παιδιών. Μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει παρέμβει το ΕΣΡ».

#12χρονη #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ #ΣΕΠΟΛΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.