Οργή φοιτητών του ΑΠΘ μετά την παρολίγον τραγωδία: Ζητούν την παραίτηση και του Κοσμήτορα (βίντεο)

Οργή φοιτητών του ΑΠΘ μετά Οργή φοιτητών του ΑΠΘ μετά

Δικαιολογημένη οργή επικρατεί στο ΑΠΘ, με τους φοιτητές να διαμαρτύρονται έντονα μετά την πτώση του φοιτητή Νομικής από τον 3ο όροφο -καθώς δεν υπήρχαν κενές θέσεις και καθόταν στο περβάζι του παραθύρου-. Αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί έξω από το γραφείο του Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής, Παναγιώτη Γκλαβίνη.

Έξω από το γραφείο του πρύτανη Νίκου Παπαϊωάννου έφτασαν δεκάδες φοιτητές που ζητούν την παραίτησή του με αφορμή την πτώση του 19χρονου φοιτητή από το παράθυρο τρίτου ορόφου.

Δεκάδες άτομα κρατώντας πανό φωνάζουν διαρκώς συνθήματα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «φτάνει πια», ενώ ζητούν την παραίτηση και του Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής, Παναγιώτη Γκλαβίνη.

{https://www.youtube.com/watch?v=LCbIfje-UnQ}

#ΑΠΘ #ΦΟΙΤΗΤΗΣ #ΠΤΩΣΗ #ΟΡΓΗ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.