Καιρός - Meteo: Θερμοκρασίες υπό το μηδέν σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

Καιρός - Meteo: Θερμοκρασίες Καιρός - Meteo: Θερμοκρασίες

Θερμοκρασίες υπό το μηδέν σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.

Αρνητικές ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν σήμερα το πρωί, ιδιαίτερα σε περιοχές της Μακεδονίας όπου ο υδράργυρος έπεσε έως και στους -3,5 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε Οχυρό Νευροκοπίου (-3,5), Νευροκόπι (-1,5), Περιθώρι Νευροκοπίου (-1,2), Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας (-1,1), Παρανέστι Δράμας (-1,1), Βλάστη Κοζάνης (-0,7) και Μαυρολιθάρι Φωκίδας (0,4 βαθμοί).

#ΚΑΙΡΟΣ #METEO #ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ #ΚΑΙΡΟΣ_ΣΗΜΕΡΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.