Πέθανε ξαφνικά 34χρονη: Ήταν σε ξενοδοχείο με την οικογένειά της όταν κατέρρευσε

Πέθανε ξαφνικά 34χρονη: Ήταν Πέθανε ξαφνικά 34χρονη: Ήταν

Η γυναίκα βρισκόταν σε ξενοδοχείο με τα παιδιά της όταν ξαφνικά κατέρρευσε και έφυγε από την ζωή.

Θλίψη «σκόρπισε» η είδηση πως πέθανε ξαφνικά η Νικολέτα Κοπάση, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Η δυσάρεστη είδηση έχει βυθίσει στη θλίψη τα Σφακιά αλλά και το Ηράκλειο όπου γεννήθηκε η άτυχη 34χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με το σύζυγό της και τα παιδιά τους , όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της στο ξενοδοχείο που διέμεναν.

Οι προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε δυστυχώς δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και η άτυχη μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή ανακοπή

Η είδηση του θανάτου της 34χρονης πάγωσε την τοπική κοινωνία μόλις άρχισε να γίνεται γνωστή στην πόλη.

Η Νικολέτα ήταν από το Ηράκλειο και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης , στο Ρέθυμνο όπου και γνωρίστηκε με τον μετέπειτα σύζυγό της Γρηγόρη Πολυμίλη και δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά. Δυστυχώς , η μοίρα στάθηκε πολύ σκληρή απέναντί τους και η Νικολέτα χάθηκε ξαφνικά μόλις στα 34 της χρόνια.

Πολυάριθμοι φίλοι και άνθρωποι που γνώρισαν την υπερδραστήρια και δημιουργική νέα κατέκλυσαν τα social media με μηνύματα οδύνης για τον θάνατό της.

Η Νικολέτα Κοπάση ήταν πολύ αγαπητή και ως δισεγγονή του οικοδεσπότη του φιλέλληνα Μιχαήλ Δέφνερ στην Αράδαινα Σφακίων, ήταν αυτή που αναλάμβανε τον συντονισμό της εκδήλωσης για τον περιηγητή των Σφακίων η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο στα Χανιά.

#ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ #ΝΕΚΡΗ #ΚΡΗΤΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.