Η γνωριμία της Φόνσου με τον 53χρονο από τα Σεπόλια: «Το κοριτσάκι έκανε τα θελήματά του στις 12 τη νύχτα» (βίντεο)

Η γνωριμία της Φόνσου με Η γνωριμία της Φόνσου με

Όλα όσα γνωρίζει για τον 53χρονο κατηγορούμενο για βιασμό και εκπόρνευση της 12χρονης στα Σεπόλια αποκάλυψε η Άννα Φόνσου.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα», όπως και αρκετοί άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες και πολιτικοί, εξαιτίας φωτογραφιών που διέρρευσαν στον Τύπο στις οποίες απεικονίζεται μαζί με τον φερόμενο παιδεραστή.

Η ίδια ξεκαθάρισε τη θέση της λέγοντας πως κάποια στιγμή βρέθηκε σε ένα τραπέζι με τον δράστη στον Κολωνό. Εκεί είδε το κορίτσι να κάνει ποδήλατο στις 12 το βράδυ και να απευθύνεται στον δράστη στο πληθυντικό, καθώς έκανε «θελήματα» για λογαριασμό του.

«Ήταν ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο στο μαγαζί. Ήταν ψηλό, έμοιαζε γύρω στα 15. Με πλησίασε και μου είπε "ήθελα να σας γνωρίσω, έχω πολλά αδέρφια. Κάνω θελήματα στον κύριο…"» είπε χαρακτηριστικά.

Για την γνωριμία της με τον 53χρονο είπε: «Ήρθε στο σπίτι του ηθοποιού. Μου λέει κ. Φόνσου έχετε ανάγκη από χορηγούς; Μπορώ να βρω και να σας ενισχύσω. Να σας φέρω κάτι αναψυκτικά; Θα πάω σούπερ μάρκετ. Και όντως έτσι έγινε. Έφερε τα πράγματα και τα πήγαμε στο σπίτι του ηθοποιού».

Η ίδια είπε πως τελευταία φορά που τον είδε ήταν πριν δέκα μέρες. 

Μάλιστα, έσπευσε να αναφέρει πως ο δράστης, που βίαζε και εξέδιδε ένα μικρό παιδί από τον Απρίλη μέχρι τον Αύγουστο, ήταν φιλάνθρωπος…

#ΑΝΝΑ_ΦΟΝΣΟΥ #ΣΕΠΟΛΙΑ #ΚΟΛΩΝΟΣ #ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ #ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ #ΑΝΗΛΙΚΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.