Άνοιξαν οι ουρανοί στην Κέρκυρα, προβλήματα από την ισχυρή βροχόπτωση και τις πλημμύρες (βίντεο)

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Άνοιξαν οι ουρανοί στην

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Κέρκυρα - Από την έντονη βροχόπτωση προκλήθηκαν πλημμύρες και πολλά προβλήματα στο νησί.

Πλημμυρικά φαινόμενα, κατολισθήσεις βράχων και σπασμένα κλαδιά και κορμούς δέντρων «έφερε» κατά το πέρασμά της στη Μέση Κέρκυρα, η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο νησί.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Κώστας Ζορμπάς, «πλημμυρικά προβλήματα έχουν σημειωθεί στον κόμβο της Μεσσογγής, λόγω του όγκου του νερού, με αποτέλεσμα να είναι κλειστό αυτή την ώρα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας».

Άνδρες της πυροσβεστικής επιχειρούν να απομακρύνουν κομμάτια βράχων και κλαδιά δέντρων από το οδόστρωμα της Εθνικής οδού Κέρκυρας -Λευκίμμης, όπου και εντοπίστηκαν τα περισσότερα προβλήματα, από τη νεροποντή.

Προβλήματα και στο στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης από την έντονη βροχόπτωση όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που ανάρτησαν πολίτες στα social media.

311132704 10160534138982360 2184049279898993019 n 375x500

Φωτογραφία: startmediacorfu.gr / Efi Trimpou

#ΚΕΡΚΥΡΑ #ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ #ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ #ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.