Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας: Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένης από τον σύζυγό της στο Ηράκλειο

Νέα υπόθεση Νέα υπόθεση

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκε στις Αρχές: 80χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης συνελήφθη γιατί φέρεται να έδειρε τη γυναίκα του.

Ένας ηλικιωμένος συνελήφθη στο Ηράκλειο για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του. Η Αστυνομία ενημερώθηκε από γείτονες, οι οποίοι λέγεται ότι άκουγαν τις φωνές της 75χρονης γυναίκας, η οποία φ΄΄ερεται να δεχόταν χτυπήματα από τον 80χρονο σύζυγό της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος φέρεται ασκούσε βία στην επί πολλών δεκαετιών σύντροφό του, μέσα στο σπίτι τους όπου διαμένουν σε περιοχή του Ηρακλείου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής και επενέβη η Αστυνομία συλλαμβάνοντας τον ηλικιωμένο.

Η περίπτωση όμως του ηλικιωμένου ζευγαριού δεν ήταν η μοναδική που απασχόλησε την τοπική αστυνομία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του creta24.gr, θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε και μια 40χρονη εκπαιδευτικός. Ομως, η 40χρονη συνελήφθη, καθώς λέγεται ότι υπήρξε και σε βάρος της μήνυση για ξυλοδαρμό από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Έτσι, και οι δύο κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα μετά τις εκατέρωθεν μηνύσεις και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

#ΗΡΑΚΛΕΙΟ_ΚΡΗΤΗΣ #ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ_ΒΙΑ #ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ #ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.