Νέα περίπτωση «Σεπολίων»: Συνελήφθη 63χρονος για βιασμό αγοριών

Νέα περίπτωση «Σεπολίων»: Νέα περίπτωση «Σεπολίων»:

Νέα σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά η υπόθεση εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Παντελεήμονα.

 

 

 

 

 

Δράστης είναι ένας 63χρονος σεσημασμένος παιδόφιλος και θύματα δύο αδέλφια, αγόρια, 7 και 8 ετών. Όπως γίνεται γνωστό, ο δράστης κέρδισε την εμπιστοσύνη των παιδιών και τα οδήγησε σπίτι του αναγκάζοντάς τα έναντι χρηματικής αμοιβής να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 63χρονου ημεδαπού, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο 63χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη βραδινές ώρες της 9-10-2022 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.).

Ο 63χρονος κατηγορείται ότι διέπραξε τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών στην Αθήνα.

Ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

#ΣΥΛΛΗΨΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΑΓΙΟΣ_ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.