Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ποινική δίωξη στον 22χρονο

Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ομαδικός βιασμός στα Χανιά:

Στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Χανίων οδηγήθηκε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι ο 22χρονος Χανιώτης που κατηγορείται για βιασμό μετά από καταγγελία 21χρονης τουρίστριας από τη Σουηδία.

Ο φερόμενος ως δράστης, οδηγήθηκε στις δώδεκα το μεσημέρι στον εισαγγελέα Χανίων, απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη στη μία το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος του 23χρονου για ασέλγεια και σωματικές βλάβες ενώ στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Ο 22χρονος σύμφωνα με το δικηγόρο του, φέρεται να υποστήριξε ότι υπήρξε ερωτική επαφή, αλλά με τη συναίνεση της κοπέλας, ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία, για σωματικές βλάβες και παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βάρος προσώπου ανίκανου να αντισταθεί λόγω μέθης.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός ακόμη τουλάχιστον άνδρα, ενός 19χρονου, ο οποίος φέρεται να είναι ο δεύτερος δράστης.

Την υπόθεση ανέλαβε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων, η οποία και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ταυτοποίησε τους δύο δράστες και μάλιστα συνέλαβε τον έναν, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές και ο 19χρονος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ιατροδικαστής διαπίστωσε βιασμό και μώλωπες στο σώμα της κοπέλας.

Η καταγγελία της νεαρής τουρίστριας

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 21χρονη στην Κρήτη, καθώς έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η 21χρονη από τη Σουηδία έπινε αμέριμνη το ποτό της σε μπαρ των Χανίων.

Εκεί γνώρισε δύο νεαρούς Έλληνες ηλικίας 23 και 19 χρόνων οι οποίοι μετά από κάποια ώρα της πρότειναν να πάνε μία βόλτα. Οι δύο νεαροί την οδήγησαν σε ένα ερημικό μέρος όπου την βίασαν, πρώτα ο ένας και στη συνέχεια ο άλλος. Ενώ στη συνέχεια έφυγαν και την παράτησαν μόνη της αφού πρώτα της έκλεψαν την τσάντα.

Μάλιστα, φαίνεται πως η 21χρονη εξαιτίας αρκετής κατανάλωσης αλκοόλ ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις καταγγέλθηκε το περιστατικό στην αστυνομία οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο, ενώ αναζητούν τον 19χρονο.

#ΟΜΑΔΙΚΟΣ_ΒΙΑΣΜΟΣ #ΧΑΝΙΑ #ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ #ΠΟΙΝΙΚΗ_ΔΙΩΞΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.